Kostråd i butik 

Ibland fastnar man i gamla vanor som kan vara svåra att ta sig ur. Kosten kan vara extra lurig att förbättra om man kanske inte har kunskapen om hur ingrediens- eller innehållsförteckningar fungerar. Vi på Familjens Val följer mer än gärna med dig på din shoppingtur och hjälper dig att göra bättre val i butiken. Tveka inte på att kontakta oss med dina frågor eller funderingar! 

Butikspersonal

Även om man känner sig relativt duktig på vad som är bra eller mindre bra mat kan det ibland vara tryggt att ha någon att fråga. ICA Maxi har haft kostutbildningar med sin personal och svarar gärna på dina frågor. 

Kostrådgivare

Vill du ha extra hjälp ska du inte tveka på att anlita våra duktiga kostrådgivare från Livsviktigt Kostcenter. De följer med på din shoppingtur! Boka dessa längre ner på sidan.   

Träffa en egen kostrådgivare i butiken!

Vill du veta om det du handlar varje vecka är det bästa för dig och din familj? Tveka inte att boka en tid med våra duktiga kostrådgivare som tittar närmare på innehållet i din kundvagn. De följer med dig på din veckohandling och ger dig enkla tips och råd om hur du ska tänka gällande er mat på middagsbordet. 

Skicka kostfråga eller boka kostrådgivare 

Här kan du enkelt skicka frågor till oss. Vi svarar oftast inom 24 timmar. 

Bokar du kostrådgivare bestämmer du själv hur lång tid du behöver hjälp i butiken. Oftast räcker det med 30 minuter för att få den hjälp man behöver. Kostnaden för denna tjänst är 249 kr (30 min)  och betalas enkelt med Swish eller faktura. 
Du skickar en förfrågan i formuläret här bredvid. Du blir sedan kontaktad med förslag på tider.

Vi ses!